Döbelnsgatan 3

BORÅS

Trivsam med härlig rymd och närhet till centrala Borås, Högskolan samt naturen.

Välkommen Hemm till denna vackert renoverade och påkostade 2:a med ett centralt läge på nedre Norrmalm.

Visningar

 • 16
  augusti
  tisdag
  kl 17:30 - 18:15
  Välkommen på visning. Anmäl gärna intresse på förhand till magnus@hemm.se

Fakta

Utgångspris
1 595 000 kr
Månadsavgift

2 420 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

38 m²

Våningsplan

3 / 4

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1934

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

 • Interiör

  Från trapphuset kommer vi in en ljus och luftig hall med ett klinkergolv som instegsskydd. Ytterdörren är nyare och har en bra säkerhetsklass och dämpar effektivt även stegljud från trapphuset. I hallen finns det plats för klädförvaring i en garderob samt gott om utrymme för såväl avhängning som för skor. Längre in i hallen övergår klinkergolvet till ekparkett som fortsätter vidare in i lägenhetens vardagsrum, sovalkov och köket utan störande trösklar. Till höger om hallen ligger köket med gott om förvaringsmöjligheter i såväl kökskåp som i den äldre platsbyggda inredningen som finns på motsatt sida av köket. Här finns plats för köksbord och stolar, och från matplatsen har vi utsikt över trädgården och omkringliggande områden med Rya åsar i horisonten. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror från Siemens med kombinerat kyl/frys, spis, fläkt och mikrovågsugn. Ovanför bänkskiva, spis och rostfri diskbänk sitter ett vitt kakel som stänkskydd. De djupa fönsternischerna har sina tidstypiska skivor i marmor bevarade. Den platsbyggda köksinredningen går i grått och vitt och här finns även vitrinluckor som ger köket karaktär. Vardagsrummet är uppdelat så att man fått till en smart lösning med sovalkov där en vägg och skjutdörr delar av rummet på ett praktiskt sätt. Här inne får vi plats med en bred säng samt gott om förvaring i skjutdörrsgarderober vid sängens kortsida. Vardagsrummet har med sitt hörnläge stora fönsterpartier som ger ett gott ljusinsläpp. Även här finns de stora fönsterbänkarna i marmor bevarade. Gott om plats för soffa, tv-möbel samt mindre skrivbord om så önskas. Badrummet är omgjort 2020 med nya ytskikt och här finns idag duschhörna, WC samt handfat och kommod. Här finns även en tvättmaskin för att enkelt kunna tvätta undan om tvättstugan är fullbokad eller man vill köra en snabb maskin på enkelt sätt. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Tvättstugan ligger i angränsande byggnad. Cykelförråd i markplan.

Månadsavgift

2 420 kr/mån

inkluderat värme, vatten, kabel-tv och bredband

Balkong, uteplats och bilplats

I föreningen finns gemensam uteplats med möjlighet att grilla.

Parkering erbjuds i mån av plats via ett parkeringskort som kostar 700 kr/år samt fast pplats enligt kö-system för 200 kr per månad.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 29/4 2019

Klass

E

Förbrukning

148 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

1 500 kr

Elförbrukning

3 600 kr

Summa

5 100 kr

Kostnaden för drift kan variera beroende på levnadssätt. I månadsavgiften ingår bredband och kabel-tv från ComHem (bredband 100/100).

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

1934

Renoveringar

Trapphusen är renoverade/ommålade på senare år. Man har även sett över fönster samt installerat säkerhetsdörrar.

Förening

Namn

HSB Brf. Stenbocken i Borås.

Organisationsnr

764500-2804.

Gatuadress

Döbelnsgatan 3.

Postnr

50636.

Ort

BORÅS.

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen har till ändamål att i bostadsrättsföreningen hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och därmed främja medlemmarnas ekonomiska intressen. Föreningen har sitt säte i Borås. Bostadsrättsföreningen hus bebyggdes året 1934 på fastigheten i Stenbocken 4, Stenbocken 5, och Sälen 1 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetensadress är Döbelnsgatan 1, 3 och Stenbocksgatan 4, 6 i Borås.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

40 st.

Lokaler

6 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder