Rådjursvägen 7

Gånghester, Gånghester

Stor och rymlig villa med ett toppenläge på återvändsgata med närhet till skola.

Välkommen till Rådjursvägen 7 och denna rymliga och fräscha villa, belägen längst in på återvändsagata. Härifrån har du promenadavstånd till såväl förskola som till den nyrenoverade Gånghesterskolan. Huset erbjuder ett nyrenoverat kök, fem sovrum fördelade på entreplan och källarplan. Stora sällskapsytor på bägge plan och från matplatsen och vardagsrummet kommer vi rakt ut på den stora altanen i söderläge. På husets framsida finns även där en skyddad uteplats. Lättskött trädgård med stora öppna ytor för barnens lek och upptåg. Välkommen att anmäla intresse för kommande visning.

Fakta

Utgångspris
3 950 000 kr
Fast.beteckning:

Häljasjö 1:158

Rum

6 st

Sovrum

5 st

Boarea

107 m²

Biarea

136 m²

Tomtarea

1 243 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1972

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

  • Entréplan

    Från parkeringen på uppfarten framför huset eller i garaget har vi nära till entrétrappan och hallen. Här ligger ett snyggt och på samma gång tåligt klinkergolv och gott om plats för förvaring finns i garderoberna på vänster sida innanför dörren. Köket, hallen och vardagsrummet bildar tillsammans en öppen planlösning med stora sällskapsytor. Den vita stilrena inredningen har släta luckor och lådfronter med infällda handtag. De rostfria vitvarorna från Siemens och Bosch består av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, micro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys av kombimodell. Tålig marmormönstrad bänkskiva matchas däröver med ett matchande klinker som stänkskydd. Matplatsen är centralt placerad och härifrån nås enkelt den stora altanen utanför, eller vardagsrummet och kök. Ett ljust golv löper genom husets alla rum såväl uppe som nere. Vardagsrummet är stort med plats för både soffgrupp som matsalsgrupp. Även från detta rum kommer vi via skjutdörrar ut till baksidans rymliga altan och trädgården nedanför. Altanen är delvis skyddad under tak och vid behov finns en stor markis som skyddar resten av altanen. Hallen leder från köket bort mot våningsplanets 3 sovrum. Sovrum 1 ligger direkt på vänster hand och härifrån har vi utsikt över trädgården och altanen på husets baksida. Plats för säng och klädförvaring. Sovrum 2 är väl tilltaget och har plats för såväl säng som för skrivbord och fåtölj. Härifrån kommer vi även vidare ut till altanen genom en ny altandörr. Målade väggar samt heltäckningsmatta gör rummet ombonat. Gott om plats för klädförvaring bakom spegelskjutdörrar i 3 garderober.Våningens tredje sovrum är rymligt och har plats för dubbelsäng. Här finns även gott om väggfasta garderober med gott om förvaringsutrymme. Badrummet ligger i anslutning till sovrummen. Detta har våtrumsmatta och kakel på väggarna. Fräsch inredning med badkar, handfat samt toalett. Från hallen tar vi trappan ner till källarplanet. Ett nytt räcke och handtag i rostfritt och glas ger bra ljusinsläpp mellan våningarna och bidrar till den öppna planlösningen.

  • Källarplan

    Direkt nedanför trappan finns ett allrum med heltäckningsmatta och ljusa vita väggar. Här finns gott om utrymme för barnen att få en egen spel- tv-hörna. Det fjärde sovrummen ligger direkt innanför till vänster. Ljusa färg och materialval gör tillsammans med stora källarfönster att rummet känns stort och rymligt. Hallen leder bort till det femte sovrummet som är husets största. Här finns gott om plats för både garderober och övrig klädförvaring. Tvättstugan går i rött/vitt/svart med ett svart klinkergolv och vita väggar. Här finns tvättmaskin samt plats för hängande torkning. Här finns även en praktisk tvättho. Helkaklad dusch med bastu samt nytt aggregat. Övriga utrymmen i källaren består av förråd, wc med toalett och handfat. Från källarplanet kommer vi upp till garaget. Här är även pannan placerad

Tomt

Trädgårdstomt.

Uteplatser på både fram och baksida.

Planbestämmelser

Byggnadsplan (1965-05-25)

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Borås Gånghester GA:2 ändamål: Vägar

Bilplats

Garage i huskroppen samt garageuppfart med plats för 4-5 bilar.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 18/8 2015

Klass

C

Förbrukning

45 kWh/kvm per år

Elektricitet

Nätbolag

Borås Elnät

Leverantör

Vattenfall

Förbrukning

18 106 kWh/år

Drift per år

Uppvärmning

14 890 kr

Försäkring

5 075 kr

Vatten/avlopp

10 324 kr

Elförbrukning

11 630 kr

Renhållning

2 620 kr

Summa

44 539 kr

Kostnaderna för drift kan variera beroende på familjens storlek och levnadssätt.

Pantbrev

Summa

2 680 000 kr

Antal

7 st

Närområde

Välkommen till Gånghester. Här finns det mesta man kan önska med en trivsam matvarubutik, gym, bensinmack och pizzeria. Här finns även en omtyckt skola med elever från förskola till sjätte klass.

Byggnad

Typ

1-plansvilla med källare

Byggår

1972

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel

Grundmur

Betongsten

Stomme

Trä

Uppvärmning

Värmepump (luft/vatten)

Tak

Betongpannor

Fönster

2- och 3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder