Brigadgatan 4

Regementet, BORÅS

Kommande försäljning av denna mycket trivsamma och välplanerade trerummare.

Välkommen till Regementsstaden och Brf Majoren 1914. Här bor man bekvämt med närhet till såväl stadens utbud med shopping och nöje som till naturen och oändliga möjligheter för motion och promenader vilka tar sin början precis utanför ytterdörren. Lägenheten är välplanerad och ljus med fönster i sydväst läge. Öppen planlösning där kök och vardagsrum är placerat i lägenhetens mitt och med ett sovrum på vardera sidan. I det helkaklade badrummet finns förutom dusch även tvättmaskin och torktumlare. Med utgång från vardagsrummet når man den väl tilltagna balkongen med härligt läge i sydväst. Till lägenheten finns möjlighet att hyra en parkeringsplats och upp till andra plan tar vi antingen trapporna eller hissen. Brf Majoren består av 54 lägenheter och var den första etappen av Borås nya stadsdel Regementsstaden. Regementsstaden består av både nybyggda fastigheter som denna, samt av renoverade fd regementsbyggnader med krav om bevarande. Detta ger området sin speciella charm och karaktär som är svår att finna i andra områden. Välkommen att boka tid för visning. Välkommen Hemm.

Fakta

Utgångspris
2 695 000 kr
Månadsavgift

5 076 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

80 m²

Våningsplan

2 / 5

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår

2020

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

  • Interiör

    Från entrén i markplan tar vi antingen hissen eller trapporna upp till lägenheten som ligger på andra plan. Med porttelefon öppnar man smidigt för besökande gäster. Lägenheten består av: Hall med plats för avhängning i två garderober. Direkt på höger hand ligger ett av sovrummen, detta har även en walk in closet med gott om utrymme. Vita väggar samt ett fönster mot söder för gott om ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat i grått. Här finns duschhörna, handfat med kommod och spegel. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt bänk och överskåp. Den öppna planlösningen med kök och vardagsrum kombinerat ger utrymme för flertalet olika möbleringsalternativ, idag finns här soffgrupp och matsalsgrupp. Dörr ut till den rymlig balkongen med soligt läge i sydväst. I köket består den maskinella utrustningen av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, ugn, micro samt spis och fläkt. Skåpsinredning i vitt och mellan bänkskivan och överskåpen sitter ett grått kakel som stänkskydd. Det vackra parkettgolvet i ljuspigmenterad ek är genomgående över hela lägenheten och så även i det andra av sovrummen. Detta ligger med ingång från vardagsrummet. Här finns förvaring i fyra garderober utmed ena väggen. Genom fönstret har vi utsikt mot torget utanför och upp mot intilliggande skogspartier. Härifrån kan vi också följa hur området växer vidare längre bort med nya kvarter. Till lägenheten hör ett källarförråd och här nere finns även cykelrum.

Månadsavgift

5 076 kr/mån

OBS! Utöver grundavgiften om 4653 kr/mån tillkommer obligatoriska tillägg som avser "andelstal 2" om 516 kr/mån. Månadsavgiften blir således 5169 kr/mån inkl. tillägg. Månadsavgiften inkluderar värme, bredband, sophantering och digital-TV exkl. hushållsel, varm- och kallvatten.

Balkong, uteplats och bilplats

Stor inglasad balkong med västerläge.

Varje förening har flertalet p-platser som hyrs ut till dess medlemmar och det finns gott om gästparkeringar i området. Det finns även ett parkeringshus där föreningen hyr ut platser, här erbjuds elbilsladdning.

Ventilation

Mekanisk.

Energideklaration

Utförd

Utförd

Klass

C

Förbrukning

85 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

2 000 kr

Vatten/avlopp

4 000 kr

Elförbrukning

4 000 kr

Summa

10 000 kr

Det finns ett kollektivt tecknat elnätsavtal om 63 kr/mån. Driftskostnaden kan variera beroende på antal boende, avtal, användning m.m. För en exakt försäkringspremie vänligen kontakta ditt försäkringsbolag.

Närområde

Nu växer en ny stadsdel fram i Borås - Regementsstaden som erbjuder er det mesta som närhet till både centrum och natur, shopping och fiske, krogliv och picknickkorg, kollektivtrafik och joggingspår. Det är nytänkande. Det är välkomnande. Det är både och. Regementsstaden är ett område som sjuder av liv och rörelse, där historia möter framtid.

Parkering

Varje förening har flertalet p-platser som hyrs ut till dess medlemmar och det finns gott om gästparkeringar i området.

Kommunikation

Buss nr 6 tar dig till Borås Resecentrum på bara ca 5 minuter och därifrån vidare om du inte redan nått ditt mål.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus med hiss

Byggår

2020


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder