Mannerfelts väg 7

Regementet, BORÅS

Välkommen till Brf Löjtnanten och denna välplanerade 3a om 86 kvm med dubbla balkonger. Bör ses.

Välkommen till Brf Löjtnanten och denna eftertraktade och välplanerade lägenhet. Här erbjuds en öppen planlösning där kök och vardagsrum blir familjens naturliga samlingsplats, såväl till vardags som till fest. Med utgång från köket når vi en väderskyddad uteplats i soligt söderläge. Lägenheten har även två stycken sovrum, varav ett master bedroom även har utgång till en balkong på mot husets lummiga innergård. Stort helkaklat badrum med dusch, handfat och WC. Här finns även egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har förråd i markplan och här finns även tillgång till parkering i garage, alternativt markparkering utomhus - separat kösystem. Brf Löljtnanten är tillsammans med Brf Korpralen - Regementsstadens senaste tillskott och har bägge en vacker tegelfasad med matchande mörka plåtarbeten. Från en gemensam innergård med planteringar, träd och sittgrupper njuter man av eftermiddags och kvällssol som sänker sig bakom det fd Regementssjukhuset. I Regementsstaden växer en helt ny stadsdel fram. Med Pickesjön som närmsta granne erbjuder området en lugn oas med allt naturen kan erbjuda så som joggingspår, svampplockning, fiske och picknick. För den som önskar tar man sig till centrala Borås på 15 minuters promenad, resecentrum ligger även det nära och för dig som pendlar har man mycket bekvämt med både påfart och avfart till såväl R40 som R41. I avvaktan på att lägenheten färdigställs (vitvaror) så går det bra att anmäla intresse för visning till handläggande mäklare. Välkommen Hemm till Regementsstaden

Fakta

Utgångspris
2 845 000 kr
Månadsavgift

6 162 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

1 191 576 kr

Rum

3 st

Boarea

86 m²

Våningsplan

3 / 7

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2022

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Månadsavgift

6 162 kr/mån

Kostnaden för månadsavgiften kommer från den ekonomiska planen där föreningens lån har en snittränta på lite drygt 3,5%. Avgiften kan möjligen höjas något, eller inte alls under våren 2023.

Indirekt nettoskuldsättning

1 191 576 kr

Skuldsättningen är baserad på föreningens lån (med avdrag för en mindre kontantkassa) enligt ekonomisk plan och därefter multiplicerad med andelstalet.

Balkong, uteplats och bilplats

Balkong mot innergården vilken nås från master bedroom. Dessutom en större uteplats i söderläge vilken delvis ligger under tak. Åtkomst från kök och vardagsrum.

Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats, antingen i garage eller utomhus.

Våning och hiss

Lägenheten ligger på tredje plan sett från entrésidan och på andra plan mot innergården.

Ventilation

Mekanisk.

Drift per år

Försäkring

2 000 kr

Vatten/avlopp

3 620 kr

Elförbrukning

5 500 kr

Summa

11 120 kr

Kostnaden för driften är schabloniserad och till viss del baserad på kostnadskalkylen. Kostnaden kan variera beroende på hushållets levnadssätt och avtalsvillkor. Elavtal är gemensamt för föreningen och debiteras ut i efterhand på avgiften. Kostnad för bredband och telefoni/tv ingår i avgiften via Telia öppen fiber. Hastighet på bredband kan ökas genom uppgradering av avtalet.

Närområde

Nu växer en ny stadsdel fram i Borås - Regementsstaden som erbjuder er det mesta som närhet till både centrum och natur, shopping och fiske, krogliv och picknickkorg, kollektivtrafik och joggingspår. Det är nytänkande. Det är välkomnande. Det är både och. Regementsstaden är ett område som sjuder av liv och rörelse, där historia möter framtid. Välkommen att flytta in och trivas du med - i Borås nya stadsdel.

Kommunikation

Buss nr 6 tar dig till Borås Resecentrum på bara ca 5 minuter och därifrån vidare om du inte redan nått ditt mål.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2022


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder