Ynglingagatan 16A

Norrmalm, BORÅS

Välkommen till Norrmalm och denna välplanerade tvåa med härlig balkong i sydvästläge.

Välkommen Hemm till Norrmalm och detta attraktivta och lugna område med närhet till både centrum och högskola men också till fina naturområden vid Kypesjön där bad och fiske tillsammans med trivsamma löparspår och motionsmöjligheter lockar året om. Kommunikationerna är goda med buss som bara på några minuter tar dig direkt in mot citykärnan. I närområdet finns även servicebutiker och restauranger samt förskolor/skolor, sjuk- och tandvård. Lägenheten har en rymlig hall med gott om plats för avhängning och härifrån når vi både kök, vardagsrum, sovrum samt badrummet. Köket är välplanerat med plats för matgrupp och stolar. Genom fönstret i sydväst har vi ett gott ljusinsläpp under större delen av dagen. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Gott om förvaringsutrymme i de platsbyggda köksskåpen. Köksbänk med infälld rostfri diskho och ovanför denna och bakom spisen sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Laminatgolv och målade väggar. Vardagsrummet har plats för såväl matgrupp som soffgrupp framför TV´n. Nytt massivt trägolv i valnöt samt nytt element i vardagsrummet 2019 Härifrån kommer vi ut till balkongen i sydvästläge Ny stor inglasad balkong med måtten 1.80 x 3.80 skall installeras under våren. Parkettgolv och målade väggar. Sovrummet har även detta ett vackert parkettgolv och målade väggar som kontrasteras av en tapetserad fondvägg. Klädförvaring i två väggfasta garderober men här finns även utrymme för såväl byråer som för ytterligare garderober om behov finns. Badrummet är helkaklat och har duschörna, wc, handfat med kommod samt spegelskåp. Till lägenheten hör både ett vindsförråd samt ett källarförråd och här finns även tvättstugan med tvättmaskiner och torktumlare samt torkskåp. I grannhuset nr 14 finns ytterligare en tvättstuga som man kan använda. Gemensamma utrymmen I föreningen: övernattningsrum, hobby lokal, gym, cykelrum. Välkommen att anmäla intresse för kommande visning.

Fakta

Utgångspris
1 495 000 kr
Månadsavgift

3 352 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

22 313 kr

Rum

2 st

Boarea

57 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Månadsavgift

3 352 kr/mån

Av månadsavgiften så utgörs 877 kronor av värme och 165 kronor avser kabelt-tv och bredbandsavgift. I samband med att man nu bygger nya balkonger kommer avgiften att höjas med

Indirekt nettoskuldsättning

22 313 kr

Summan är beräknad på siffror som finns i senast tillgängliga årsredovisning för 2021/22. I samband med att föreningen investerar i nya balkonger kommer summan troligen att förändras något.

Balkong, uteplats och bilplats

Föreningen har 19 parkeringsplatser och 3 garage. Separat kösystem.

Energideklaration

Utförd

Utförd

Elektricitet

Nätbolag

Borås Elhandel

Leverantör

Borås Elnät

Förbrukning

1 272 kWh/år

Drift per år

Försäkring

1 250 kr

Elförbrukning

5 000 kr

Summa

6 250 kr

Kostnaden för drift kan variera något beroende på hushållets levnadssätt och storlek.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Förening

Namn

BRF Boråshus Nr 9.

Organisationsnr

764500-3729.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

3 stycken garage samt 19 parkeringsplatser, separat kö som hanteras av styrelsen.

Tv och bredband

Ingår i avgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angivet.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

37 st.

Lokaler

3 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 312 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder