Skogslyckevägen 3

Gingri, Fristad

Nybyggd enlpanare i Gingri på lugn villagata

Välkommen Hemm till Fristad - Gingri och denna nybyggda enplansvilla med ett trivsamt läge i ett nytt villaområde med 12 tomter. Som boende här har man del i gemensamhetsområde för lek och samkväm beläget i området. Här bor man på återvändsgata med naturen inpå knuten samtidigt som barnen har kompisar i området. På lättskött plan trädgårdstomt finns nu ett så gott som färdigt hus för omgående inflyttning. Hustypen är ett First Choice från Mjöbäcksvillan och är på 137 kvadratmeter. Ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par där boende i ett plan ger livskvalitet. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Master bedroom med egen walk-in-closet och helkaklat badrum. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett, perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus. Vattenburen golvvärme i hela huset. Köket och vardagsrummet är beläget mitt i huset med en öppen planlösning där man kommer rakt ut i trädgården och altanen i kvällssol. Från köket kommer man ut i groventrén och tvättstugan samt vidare ut på uppfarten framför huset. Huset är utrustat med braskamin samt ett Pleidsystem för att styra utebelysningen till att börja med, men går att bygga vidare på för ytterligare styrning. Huset säljs färdigmålat med fiber indraget. Trädgården är så gott som färdigställd med anlagd gräsmatta och stensatta gångar samt altandäck. För den som önskar bygga en carport finns ett beviljat bygglov för detta. För dig som köper nyproducerad bostad/villa så har man ingen utgift för fastighetsavgift under de 15 första åren vilket ger en extra bra bostadsekonomi. Välkommen att boka tid för visning!

Fakta

Utgångspris
3 995 000 kr
Fast.beteckning:

Fristads Prästgård 1:134

Sovrum

6 st

Boarea

137 m²

Tomtarea

1 014 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2022

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Tomt

Trädgårdstomt.

Plan och lekvänlig tomt med nysådd gräsmatta.

Planbestämmelser

Detaljplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Borås Fristads Prästgård GA:1 ändamål: Vägar, Samfällighet: Borås Fristads Prästgård S:1 Avtalsservitut Spillvattenledning Avtalsservitut Vattenledning Förmån: Officialservitut Avlopp, 1490K-2007/39.3 Last: Avtalsservitut: Spillvattenledning, 1490IM-08/20898.1 Last: Avtalsservitut: Vattenledning, 1490IM-08/20896.1

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd

Ej utförd

Drift per år

Uppvärmning

10 000 kr

Försäkring

3 500 kr

Vatten/avlopp

4 500 kr

Sotning

500 kr

Renhållning

2 500 kr

Summa

21 000 kr

Kostnaden är schablonberäknad och kan skilja sig beroende på levnadssätt och antal personer i hushållet. I kostnaden för uppvärmning ingår elkostnad.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Pantbrev

Summa

360 000 kr

Antal

2 st

Närområde

Gingri är ett fd brukssamhälle som är beläget drygt en mil norr om Borås. I området finns ett flertal villor med relativt stora tomter och gårdsbebyggelse omgivna av åkrar och skog. Goda kommunikationer till/från Borås. Bra barnomsorg och ett aktivt föreningsliv i orten. Gångavstånd till badplats i Öresjö. I närliggande Fristad finns mycket bra service som Ica butik, pizzeria, restaurang, apotek, bank, vårdcentral, bensinstation, folktandvård, buss - och tågkommunikation.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Byggår

2022

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grund

Betongplatta

Stomme

Trä

Uppvärmning

Värmepump, vattenburen värme

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder