Varvhult 3

Sandhult, SANDHULT

Ledig villatomt i attraktivt läge

Nu har du chansen att bygga hus i vacker natur i Varvhult, belägen strax norr om Hestra och söder om Sandhult. Här bor du lugnt och avskilt men endast en kort bilresa in till Borås centrum. I närliggande Hestra finns en förskola och grundskola (åk F-6) och en bit bort ligger Hestrastugan med fina elljusspår för löpning på sommaren och längdskidor på vintern. Här har vi planerat för ett First Choice Compact, ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 93,6 kvm. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. Detta hus passar den lilla familjen men är också perfekt för par med utflugna barn. För mer information om försäljningen kontakta handläggande mäklare. Eller vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet samt frågor om tillval - Ring Fredrik Palm på Mjöbäcksvillan 033-120560.

Fakta

Utgångspris
3 895 000 kr
Fast.beteckning:

Varvhult 1:40

Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

93.6 m²

Tomtarea

1 695 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Interiör

First Choice Classic Compact är ett yteffektivt och välplanerat hus vilket gör att det upplevs som större än sina 93,6 kvm. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Vatten och avlopp

Eget vatten och avlopp.

Drift per år

Uppvärmning

7 000 kr

Försäkring

2 000 kr

Elförbrukning

7 000 kr

Renhållning

2 500 kr

Summa

18 500 kr

Närområde

Sandhult är ett mindre samhälle beläget ca 1 mil nordväst om Borås. Ett familjevänligt område nära natur och med förskola och skola F-6.

Byggnad

Typ

1-plansvilla

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåtisol

Fasad

Liggande träpanel

Grund

Platta på mark

Stomme

Trä

Uppvärmning

Värmepump

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas isoler


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder