Trevlig innergård

Barnhemsgatan 6

Sjöbo, BORÅS

Välplanerad etta på Sjöbo med riktigt kök och balkong

Trevlig och välplanerad etta som har ett fint läge med bra service i närområdet och nära kommunikationer som på bara några minuter tar dig till Knalleland, Högskolan och Centrum. Lägenheten har en tilltalande planlösning och genomgående ljusa ytskikt. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning, helkaklat dusch/wc-rum, ljust och renoverat kök (2018) som har bra maskinell standard och en rejäl matplats. Rummet är rymligt och har stora fönsterpartier som ger rummet ett skönt ljus. Här finns också en halvglasad balkongdörr som tar dig ut till den sydvästvända balkongen som erbjuder em- och kvällssol. En mycket bra etta helt enkelt! Här finns mycket bra service i närområdet med Sjöbo Torg bara ett par minuter bort där du bl.a hittar mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral och bibliotek. Skola och förskola finns även det i närområdet samt bra kommunikationer. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Bara några minuters bilväg till både Knalleland och centrum. Välkommen Hemm.

Fakta

Utgångspris
625 000 kr
Månadsavgift

2 422 kr/mån

Rum

1 st

Boarea

39 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Reg. Fastighetsmäklare

Profil

Carl Henrik Henrell

070-144 64 00

calle@hemm.se

Planlösning

Ljus och välkomnande hall som har ljust målade väggar och ett snyggt laminatgolv. Här finns gott om plats för avhängning samt en praktisk klädkammare till höger om entrén. Helkaklat dusch/wc-rum med wc, tvättställ, belyst spegelskåp och dusch. Kakel och klinker i beige ton. Köket är ljust och rymligt med matplats för 5-6 personer. Köket renoverades 2018 med inredning från IKEA. Vita skåpsluckor, grå bänkskiva med vitt kakel ovan, spishäll, fläkt, inbyggd ugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett grått laminatgolv. Vardagsrummet är rymligt med plats för både säng och soffa och har stora fönster mot sydväst som ger rummet ett härligt ljus. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett fint laminatgolv i mörkare ton. I vardagsrummet finns också en dörr som tar dig ut på balkongen som har ett soligt sydväst-läge.

Månadsavgift

2 422 kr/mån

Balkong, uteplats och bilplats

Trevlig balkong som har ett soligt sydväst-läge.

152 st parkeringsplatser. Samtliga med uttag för motorvärmare. Kort kötid för parkering.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 11/1 2022

Klass

D

Förbrukning

78 kWh/kvm per år

Drift per år

Elförbrukning

3 000 kr

Summa

3 000 kr

Närområde

Sjöbo är ett större bostadsområde som ligger ett par km norr om Borås. Här finns bra service där du bl.a hittar mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral och bibliotek. Skola och förskola finns med Sjöboskolan för barn från klass F till 6 och de äldre barnen går i Erikslundsskolan som ligger i den södra delen. Gångavstånd till grönområden och Öresjö med badplats. Bara några minuters bilväg till både Knalleland och centrum.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Förening

Namn

Brf Björkhem.

Organisationsnr

764500-1020.

Gatuadress

Björkhemsgatan 51.

Postnr

50646.

Ort

BORÅS.

Hemsida

https://brf.bjorkhem.se/.

Ekonomi

Årliga höjningar med ca 1-2% för att täcka kostnadshöjningar för fjärrvärme, el och sopor mm.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

152 st parkeringsplatser. Samtliga med uttag för motorvärmare. Kort kötid för parkering.

Renoveringar

Stammbyten 2005 Balkonger 2010 Tvättstugor 2014/2017 Parkeringsplats med motorvärmare 2018 Energibelysning allmäna ytor 2018 Nytt nyckelsystem 2019 Entréportar bytta samtliga hus 2020 Utbyte sophantering 2021/2022.

Gemensamma utrymmen

Gemensamma lokaler som tvättstugor, cykelförråd, föreningslokal, bastu och biltvätt.

Tv och bredband

Avtal med ComHem där TV, Bredbandstelefoni och bredband 250/50 Mbit ingår i månadsavgiften. OBS BRF Björkhem äger den router som tillhör lägenheten.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

194 st.

Pantsättningsavgift

483 kr.

Överlåtelseavgift

1 208 kr. Betalas av köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder