Aplakullsvägen 2

Fritsla

Välkommen Hemm till denna rymliga villa belägen härlig insynsskyddad tomt.

I utkanten av Fritsla där villakvarteren möter den lantliga idyllen ligger Aplakullsvägen 2 och denna trivsamma villa i två plan. Här finns gott om utrymme för familjen och vänner såväl inne som ute med stora härliga ytor för umgänge. Huset ligger på en hörntomt gränsande till grönskande idyll. Varmgarage i huskroppen samt parkering framför på uppfarten. Med ett par minuters promenad till affär och buss bor man på bekvämt avstånd till det mesta, så som Fritslaskolan tar klasser från förskoleålder och upp till och med 9an. Närhet till natur och mark men även bekvämt pendlingsavstånd till Borås och Kinna via R41. Välkommen att anmäla intresse för kommande visning och vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt går via mäklaren.

Visningar

 • 29
  september
  onsdag
  kl 17:30 - 18:30
  Välkommen på visning. Anmäl gärna intresse på förhand.

Fakta

Utgångspris
2 975 000 kr
Boarea

145 m²

Biarea

110 m²

Tomtarea

1 231 m²

Byggnadstyp

2-plansvilla med källare

Byggnadsår

1965

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

 • Interiör

  Från uppfarten framför garaget har vi endast några korta steg innan vi befinner oss under det skyddande entrétaket och kan kliva in i hallen. Här ligger ett lika vackert som tåligt tegelgolv. Vita väggar samt träpanel i taket. Här finns gott om utrymme för avhängning, direkt innan för dörren men även lägre in hallen. Entréplan består av allrum, pannrum, klädkammare, matkällare samt dusch och toalett. I huskroppen finns även ett varmgarage med plats för en bil. Trätrappan upp till övre plan kantas av ett fallskydd i smide och väl upp möts vi av en öppen planlösning där vissa väggar är nedtagna för att skapa en stor sammanhängande yta med kök, vardagsrum och matplats. Den öppna ytan är luftig och inbjudande med plats för stora sällskap till både vardags och fest. Vackra parkettgolv och ljusa väggar fångar upp ljuset som flödar i de stora fönsterpartierna mot trädgården. Köket är renoverat på senare år med hög kvalitet och gott om utrymme för såväl avställning som för matlagning och nybakt. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, spis, fläkt samt ugn och micro. Svarta bänkskivor och ett svart kakel mellan bänk och överskåp bryter av på ett fint sätt mot den övriga inredningen i trä. Köket har plats för matgrupp och 6-8 stolar. Från köket kommer vi ut till den väderskyddade uteplatsen och vidare ut till ännu en angränsande yta med plats för solstolar och utemöbler. Här ute finns även en öppen spis för en värmande stämningsfull brasa när andan faller på. Hallen som löper genom hela övre plan delar av huset där ena halvan rymmer de tre sovrummen samt badrummet och där andra halvan innehåller sällskapsytorna. I slutet av hallen finns ett allrum i en tillbygd del av huset. Även här finns stora glaspartier genom vilka vi har ett underbart ljusinsläpp och kan se ut över trädgården och ner över omkringliggande område. Tåligt furugolv samt träpanel i taket samt takbjälkar. De tre sovrummen är alla rymliga och har gott om plats för såväl sängar som för övrig möblering med skrivbord, byråer och garderober. Badrummet är helkaklat med ljusa materialval och innehåller både dusch, handfat sam WC. Frostat fönster mot trädgården ger ett härligt dagsljusinsläpp Från allrummet tar vi ett par korta steg för att komma ut till den skyddande och lummiga uteplatsen. Ett stort trädäck övergår i planteringar och gräsmatta. För varma soliga dagar finns här även en skyddande markis att veva ut. Välkommen att anmäla intresse

Tomt

Trädgårdstomt.

Uteplatser med utgång från kök och vardagsrum.

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Försäkring

4 335 kr

Vatten/avlopp

5 930 kr

Elförbrukning

19 800 kr

Renhållning

2 310 kr

Övrigt

3 216 kr

Summa

35 591 kr

Kostnaden för drift varierar beroende på familjens storlek och levnadssätt. I kostnaden för El ingår även värme. Posten övrigt avser fiber.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 059 000 kr

Byggnad

808 000 kr

Mark

251 000 kr

Skatt/avgift

7 942 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1968

Pantbrev

Summa

87 000 kr

Antal

3 st

Byggnad

Typ

2-plansvilla med källare

Byggår

1965

Bjälklag

Betong

Fasad

Tegel

Grund

Betongplatta

Stomme

Lättbetong

Uppvärmning

Vattenburen värme från värmepump

Tak

Papp

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


KartaBilder