Sparregatan 16

BORÅS

Ett stenkast från stadens puls finner ni bostadsrättsföreningen Söderport och denna trevliga trerummare. Smakfullt utformad med en social planlösning mellan kök och vardagsrum, två väl tilltagna sovrum, ett gäst-wc, ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en stor balkong för plats för härliga dagar och kvällar. Du parkerar med fördel i garaget och tar hissen upp till lägenheten. Vid intresse går det bra att boka in sig på kommande visning! Vi har anpassat visningen för att säkerställa att du som besökare inte behöver känna dig obekväm eller trängas - skulle du trots allt vara orolig så kontakta mig så löser vi något som passar. Välkommen Hemm.

Fakta

Utgångspris
2 945 000 kr
Månadsavgift

5 910 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

99 m²

Våningsplan

3 / 7

Hiss

Ja

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Linn Andersson

0763-350741

linn@hemm.se

Rum

  • Interiört

    Vi parkerar i bottenplan i husets garage och tar hissen upp till tredje våning. Här möts vi av en ljus och inbjudande hall. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober samt städskåp. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som sedan övergår till ekparkett som är enhetligt lagt i övriga lägenheten. Väggarna är ljusa. Vidare kommer vi in i det trevliga köket med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i köksskåpen. Den maskinella utrustningen består av inbyggd ugn och mikro i arbetshöjd, diskmaskin, kyl/frys, infälld induktionshäll. Allt kommer från Siemens förutom köksfläkten som är av märket Franke. Vi ser ut över det trevliga vardagsrummet där gott om ljusinsläpp finns med tanke de stora fönsterpartierna. Här finns gott om plats för möblemang för antingen den stora familjen eller paret som älskar att bjuda in stora sällskap på middag. Härifrån når vi även lägenhetens stora balkong som under sommarmånaderna blir en förlängning av vardagsrummet, med plats för sociala sammankomster. Här ligger trall och balkongräcket är i glas. Sovrum 1 - här finns plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Förvaringsmöjligheter finns i form av två dubbelgarderober. Här finns även en fransk balkong. Sovrum 2 - här finns plats för säng, skrivbord eller annat möblemang. Förvaringsmöjlighet även här i form av en garderob. Badrummet är helkaklat i stilrent vitt och grått. Här finns även golvvärme. Utrustat med wc, handfat med kommod, badrumsskåp, handdukstork, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en arbetsbänk samt vägghängd förvaring. Bostaden förfogar även över en stor klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

Månadsavgift

5 910 kr/mån

Drift per år

Försäkring

2 076 kr

Vatten/avlopp

1 780 kr

Elförbrukning

2 394 kr

Summa

6 250 kr

Förening

Namn

Brf Söderport.

Organisationsnr

769621-9976.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Borås Yngve 5, som består av ett flerbostadshus med totalt 33 st. bostäder, vilka samtliga upplåts med bostadsrätt. I byggnaden inryms dessutom lokal samt 34 garageplatser. El, kall- och varmvatten debiteras efter förbrukning. El & Vatten: Mätare för individuell el- och vattenmätning finns i varje lägenhet. Avläsning av el, kall och varmvatten sker elektroniskt och debiteras medlemmen var tredje månad på avgiftsavin. Gemensamma utrymmen: Innergård Cykel- och barnvagnsrum. Terrass i väster mot Allégatan finns på plan 2. På plan 4 finns en spa-avdelning med bland annat bubbelpool, relax och bastu med dusch och omklädningsrum. På dessa plan finns även ett trädäck. Föreningens ekonomiska förvaltning: Lots Ekonomi.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I husets källarplan finns ett garage i två plan med 34 platser som hyrs ut med hyresrätt. Avgift 800 kr/månad. Kölista tillämpas.

Tv och bredband

TV och bredband: Fiberkabel förlagd till samtliga lägenheter där Bredband 100/10 Mbit/s, Digital-TV paket: Telia Lagom (basutbud) samt IP-telefoni (fast avgift) ingår. För beställning och information, kontakta Telias Kundtjänst tel: 90 200.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

33 st.

Lokaler

1 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder