Gingri Åslätt

Gingri, FRISTAD

Rofyllt och charmigt

Välkommen till Gingri och denna lantligt belägna pärla. Huset ligger på en större tomt inbäddat avstyckad mellan ängar och med en skogsdunge av balsampoppel i tomtens bakkant. Inte långt ifrån farstukvisten flyter Viskan stilla förbi och lockar till både bad och fiske. Och kanske drömmer du om en liten båt och brygga för att fullända din lantdröm? Här är möjligheterna stora och med gott om plats på tomten så finns utrymme för tex ett garage. Oavsett vilket så har du nu chansen att anmäla er till visning av denna välskötta bostad. Huset är charmigt byggt med tre rum och kök fördelat på två plan med källare. Stor härlig altan med ett oöverträffat solläge finns i anslutning till huset - tänk att få duka upp med kaffe och bullar i denna idyll! Gingri är ett litet mysigt fd. brukssamhälle 1,5 mil norr om Borås. Härifrån når du Fristad med sitt utbud av service där ICA City Fristad är navet bland många affärer. Här finns också blomsterbutik, pizzerior och annan service. Hit tar det 5-6 minuter att köra. Till centrala Borås tar det ca 20 minuter. För er som har barn så går det skolskjuts till Fristad. Vid intresse går det bra att boka in sig på kommande visning! Vi har anpassat visningen för att säkerställa att du som besökare inte behöver känna dig obekväm eller trängas - skulle du trots allt vara orolig så kontakta mig så löser vi något som passar. Välkommen Hemm till Gingri Åslätt!

Fakta

Utgångspris
2 395 000 kr
Rum

3 st

Sovrum

2 st

Boarea

45 m²

Biarea

45 m²

Tomtarea

2 000 m²

Byggnadstyp

1½-plansvilla med källare

Byggnadsår

1909

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Linn Andersson

0763-350741

linn@hemm.se

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

  • Interört

    Vi parkerar bilen på gården och tar några få trappsteg upp till en av husets tre entrér. Här kommer vi in i den ljusa och rymliga hallen. Här finner vi avhängningsmöjligheter direkt till höger. Rakt fram når vi toaletten, denna är helkaklad och utrustad med wc samt handfat. Till höger når vi husets vardagsrum. Detta är väl tilltaget med plats för både soffa, matsalsbord samt annat möblemang. Vidare kommer vi in till köket, som har allt det man behöver. Den maskinella utrustningen består av spis, spisfläkt, diskmaskin samt kombinerat kyl/frys. Här finns plats för ett matbord och fyra stolar. I anslutning till köket ligger entréplanets sovrum/kontor. Här finns plats för soffa eller säng samt annat möblemang. Detta rum har även en dörr ut till hallen. Från köket kommer vi till entré nummer två, här finns trapporna som tar oss upp till andra våning samt ner till källaren. En trappa upp når vi en yta som med fördel kan användas som kontor och kommer sedan till ett större sovrum. Här finns plats för en stor dubbelsäng samt annat möblemang. Slutligen tar vi trappan ner till källaren. Här finns en stor tvättstuga som är utrustad med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. På detta plan finner vi även pannrummet, förråd samt en groventré. Välkommen!

Tomt

Under avstyckning, beräknas till ca 2000 kvm.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Drift per år

Försäkring

2 200 kr

Vatten/avlopp

8 400 kr

Elförbrukning

9 600 kr

Övrigt

8 200 kr

Summa

28 400 kr

Kolumnen "Övrigt" avser: Fiber - Lokal fiber förening gruppavtal 4200:- / År Ved - 10 Kubik 4000:- / År Kolumnen VA innefattar även kostnad för sophämtning.

Byggnad

Typ

1½-plansvilla med källare

Byggår

1909

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Trä

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Vedeldad värmepanna samt varmvattenberedare

Tak

Tegel

Fönster

3-glas

Renoveringar

2018 - Takbyte 2014 - Renovering av kök 2014 - Invändig ommålning 2014 - Fönster och dörrbyte 2014 - Utvändig målning (linoljefärg) 2014 - Renovering av tvättstuga (klinker lagt på golv samt ommålning av väggar och duschutrymme).


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


KartaBilder