Bergsätergatan 16

Bergsäter, Borås

Radhus i bästa läge

Nu finns tillfälle att komma på visning av detta välskötta och påkostade radhus, citynära beläget på populära Bergsäter! Huset har 127 kvm boyta samt 45 kvm biyta fördelat på tre plan. Med sina fem sovrum och stora sällskapsytor såväl inom- som utomhus passar detta boendet för den stora familjen, eller för paret som vill bo luftigt med gott om plats för besökande släkt och vänner eller varför inte var sitt hemmakontor. Med sitt läge finns här dessutom all service på nära håll. Trandöområdet med ICA Maxi, Systembolaget samt affärscentra ligger på bekvämt avstånd och ner till centrala Borås är det bara en kort promenad. För dig som pendlar ligger påfarterna till R40/R41 på precis rätt avstånd. Och för dig som jobbar inom Borås kan du parkera bilen på den egna parkeringen eller i garaget och ta cykeln eller gå till jobbet. Kommande visning anpassar vi självfallet för att säkerställa att du som besökare inte behöver känna dig obekväm eller trängas. Skulle du trots allt vara orolig så kontakta mig så löser vi något som passar. Välkomna att boka in er visningstid på vår hemsida. Välkommen Hemm!

Fakta

Utgångspris
3 900 000 kr
Rum

7 st

Sovrum

5 st

Boarea

127 m²

Biarea

45 m²

Tomtarea

183 m²

Byggnadstyp

Radhus i två plan samt souterängvåning

Byggnadsår

1976

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

  • Interört

    På entrésidans uteplats njuter vi av morgon och förmiddagssol i stillhet. Härifrån kommer vi in i den luftiga hallen och har avhängningsmöjligheter i form av en hatthylla direkt till vänster samt en klädkammare med gott om plats. Här ligger även våningens gästtoalett, utrustad med WC samt handfat och kommod. Köket ligger i anslutning till hallen. Detta är utrustat med kyl och frys "side by side". Ugn och mikro placerade i bra arbetshöjd samt diskmaskin, spis och fläktkåpa. Ett fönster mot vardagsrummet ger ljus i köket från två håll. Vardagsrummet är ljust och luftigt och härifrån kommer vi ut till den stora balkongen som vetter mot trädgården i sydvästläge. Vi tar trappan upp till övre plan. Här finns fyra av husets sovrum samlade. Ett enhetligt parkettgolv följer genom alla sovrum samt hallen. Väggarna är målade i modernt neutrala färger. I vart och ett av sovrummen finns garderober för smidig klädförvaring. Det helkaklade badrummet i beige och brunt ligger väl placerat och lättillgängligt från sovrummen. Här finns dusch, wc samt dubbelhandfat. En trappa ner från entréplan finner vi husets källarvåning i souterräng. Här möts vi av ett stort och luftigt sällskapsrum. Detta vetter ut mot trädgården och en stenlagd uteplats. Trädgården utanför är anlagd för att vara både dekorativ och lättskött. Denna våning disponerar även ett stort sovrum med gäst-WC samt en stor klädkammare. På detta plan ligger även tvättstugan, utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt bra förvaring. Till radhuset följer en garageplats för en bil samt en separat p-plats för familjens andrabil. Praktisk och smidig förvaring ges också i det förråd som ligger i anslutning till entrén. Välkommen Hemm.

Plan

Stadsplan

Ventilation

Självdragsventilation.

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 22/4 2021

Klass

D

Drift per år

Försäkring

6 718 kr

Vatten/avlopp

8 278 kr

Elförbrukning

18 728 kr

Summa

33 724 kr

I kostnaden för el är inkluderat uppvärmning. Driftskostnaderna kan variera beroende på familjens storlek och levnadssätt.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

1 761 000 kr

Byggnad

1 272 000 kr

Mark

489 000 kr

Skatt/avgift

8 524 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1976

Pantbrev

Summa

2 317 000 kr

Antal

10 st

Parkering

Parkering i garage samt en p-plats erbjuds.

Byggnad

Typ

Radhus i två plan samt souterängvåning

Byggår

1976

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Uppvärmning

Luft/luftvärmepump samt direktverkande el

Fönster

3-glas

Renoveringar

Renoveringar: 2021 - Nytt golv i gästrum 2020 - Byte av tak 2020 - Nytt golv vardagsrum 2018 - Plattsättning vid husets entré 2017 - Renovering av balkong på entréplan 2016 - Byte av fönster/terassdörrar (3-glas, aluminium) 2016 - Renovering av gäst-wc på entréplan samt källarplan Utöver detta har löpande renovering skett sedan nuvarande ägare köpte huset.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder