Hestra Ringväg 15

Hestra, BORÅS

Fyra med uterum och bastu i barnvänligt läge med närhet till natur och skolor.

Välkommen till Hestra Parkstad och nybildade Brf Sibelius. Som ett av fyra Nordiska kvarter uppfördes 1992 här det finska med sin karaktäristiska hoppbacke. På plan fyra erbjuder vi nu denna nyligen helrenoverade fyra om 97 kvadratmeter. Fördelat på två plan finner vi bland annat en inglasad balkong/uteplats samt egen bastu. Lägenheten har tre sovrum, två badrum samt ett vardagsrum med en takhöjd utöver det vanliga. Med stora fönsterpartier mot skogen följer vi årstidernas växlingar i trädkronorna från första parkett. Köket är även det nyrenoverat och har en separat matplats. Lägenheten ligger i ett barnvänligt område med närhet till det mesta, både i skolväg och kommunikationsmässigt. Området har en egen kvarterskrog i populära Tonys och oavsett du veckohandlar eller bara behöver svänga förbi och handla något efter jobbet så ligger Ica Byttorp och handelsområdet på Lundaskog med CityGross på bekvämt avstånd. Hestra Midgårdskolan (f-6) och förskolan Kärnhuset ligger på promenadavstånd. I området finns gott om löparspår av varierande svårighet och trivsamma promenadstråk. Den omkringliggande naturen erbjuder också en spännande och naturskön miljö för barnens äventyr och lek. Goda kommunikationer för såväl bilpendlande som för bussresenärer och cyklister.

Fakta

Utgångspris
2 795 000 kr
Månadsavgift

5 743 kr/mån

Rum

4 st

Boarea

97 m²

Våningsplan

4 / 7

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår

1992

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

  • interiör

    Med hiss från markplan tar vi oss upp till fjärde våning. Vi kommer in i entréhallen vilken har svart klinkergolv och vita tapetserade väggar. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor samt en klädgarderob med spegeldörrar. Det elegant svarta klinkergolvet fortsätter in i köket till vänster och rakt fram till gästtoaletten. I vardagsrummet så övergår det istället till parkettgolv. I köket finns gott om förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Inredningen är högblank i vitt och har ett matchande vitt kakel som stänkskydd ovanför laminatbänkskivorna. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin, ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll, köksfläkt och integrerad kyl & frys. I anslutning till köket finns det plats för matbord och stolar. Vardagsrummet har högt i tak och härliga fönsterpartier vilka borgar för ett gott ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Vid taket sitter även där ett par fönster med ljusinsläpp från lägenhetens balkong. I vardagsrummet finns utrymme för både soffgrupp med tv-möbler och övrig möblering. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är tapetserade i vitt. Med ingång från vardagsrummet ligger ett av lägenhetens sovrum. Detta har samma rogivande utsikt mot skogens trädtoppar utanför. Praktisk klädförvaring i fyra stycken garderober.

  • Övre plan

    Vi tar trappan upp till övre plan. Här uppe finns ytterligare två stycken sovrum. Här kommer vi också ut till den inglasade balkongen/uteplatsen. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Här finns förutom WC och handfat i kommod och högskåp, även två duschar samt en egen bastu. Vardagslyxen att kunna unna sig en varm härlig bastu efter träningspasset eller långpromenaden i omkringliggande natur är obetalbar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. (I föreningen finns även en gemensam tvättstuga belägen i markplan)

Balkong, uteplats och bilplats

Det finns 64 stycken parkeringsplatser i föreningen, varav vissa med laddstolpar. Uthyres separat enligt kösystem.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus med hiss

Byggår

1992

Övrig byggnader

Det finns en gemensam tvättstuga i föreningen.

Förening

Namn

BRF Sibelius.

Organisationsnr

769639-1080.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder