Sjöuddevägen 26

Sandared, Sandared

Trivsam villa i bra läge med närhet till såväl centrala Sandared som till badplats vid sjön

Välkommen Hemm till Sjöuddevägen och denna trivsamt rymliga villa med gott om plats för hela familjen. Här bor man bekvämt med hela Sandareds utbud av service, kommunikation och skolor på promenadavstånd. På samma nära avstånd finns även familjevänliga badplatser på badrocksavstånd för sköna dopp i Viaredssjön. Fördelat på två plan finns stora sociala utrymmen, fyra sovrum, dubbla badrum med bland annat bubbelbadkar/bastu, gott om förvaringsyta och förråd samt garage och förråd utomhus. Uteplatser, balkong/terrass samt en härlig trädgård varifrån vi njuter av solen under större delen av dagen. Flexibelt tillträde enligt ök Välkommen att anmäla intresse för tidsbokad visning.

Fakta

Utgångspris
6 750 000 kr
Rum

7 st

Sovrum

4 st

Boarea

198 m²

Biarea

15 m²

Tomtarea

860 m²

Byggnadstyp

1-plansvilla med soutterängvåning

Byggnadsår

1992

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Magnus Mattiasson

0733-358 000

magnus@hemm.se

Rum

  • interiört

    Vi parkerar i garaget eller på den stensatta garageuppfarten och har endast ett par snabba steg upp till framsidans entré. Vi kliver in i hallen med sitt klinkergolv i terrakotta, vilket övergår till ett trägolv som löper vidare in i huset. Praktiskt förvaring i skjutdörrsgarderober till vänster. Ovanvåningen har en härlig öppen planlösning med det stora vardagsrummet/allrummet där en generös takhöjd och härligt ljusinsläpp ger rummet karaktär. Genom de stora fönsterpartierna har vi utsikt över omkringliggande område och ner över sjön. I vardagsrummet finns plats för såväl matsalsgrupp som tv-soffa och läsfåtöljer framför den öppna spisen med insats. Köket har ett terrakottafärgat klinkergolv en inredning i trä med matchande klinkrad bänkskiva i samma nyans som golvet. Detta fortsätter även upp som stänkskydd mellan bänk och överskåpen. Mycket goda förvaringsmöjligheter i skåp och överskåp samt arbetsyta på bänkarna och köksön. Den maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl och frys, micro, ugn, diskmaskin, spishäll samt fläkt. Här finns plats för matbord och 4 -5 stolar. Från köket kommer vi ut till altanen som löper runt två av husets sidor och även härifrån har vi en härlig utsikt över trädgården nedanför och utsikt över sjön. Altanen har tak och här finns även infravärme för att kunna njuta utomhus under tidig vår och sen höst. Från hallen nås våningsplanets två sovrum, det ena något större med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderober och det andra sovrummet med två garderober. Badrummet har toalett, dusch och handfat. Helkaklat med golvklinkers och kakel på väggarna. Från hallen tar vi trappan ner till bottenvåningen och till biblioteket som med sina väggfasta bokhyllor monterade utmed rummets väggar har gott om förvaringsutrymme. Härifrån har vi utgång genom dubbeldörrar till trädgården och den skyddade uteplatsen under tak med stenläggning. Till höger om biblioteket finns ett rymligt master bedroom. Här finns det gott om plats för klädförvaring i skjutdörrsgarderober utmed rummets ena vägg även härifrån har vi en direktaccess ut till uteplatsen och trädgården. Mörkläggning med elmanövererade jalusier. På motsatta sidan av biblioteket ligger nedre plans andra sovrum. Detta har förvaring i garderober med skjutdörrar. Vägg i vägg ligger även ett allrum/tv-rum, eller varför inte som härligt av avskilt rum till familjens tonåring. På nedre plan finns också ett härligt badrum som är helkaklat. Här finns ett platsbyggt bubbelbadkar, duschhörna samt toalett och handfat. Här finns även en bastu med gott om plats för hela familjen. Övriga utrymmen på nedre plan är tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även värmepannan placerad och det är gott om förvaringsutrymme utmed väggarna. I ett separat förråd med gott om plats för mat eller vin - allt utefter tycke och behov. Via en dörr i fasadens kortsida kommer vi ut till ett förråd som ligger under tak och vidare ut i trädgården. Välkommen att anmäla intresse för kommande visning.

Tomt

Trädgårdstomt i soutteräng.

Altan och uteplats med utsikt över sjön.

Planbestämmelser

Byggnadsplan Byggnadsplan

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Borås Sandared GA:4 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Borås Sandhults-Rydet GA:4 Förmån: Avtalsservitut: Gångväg, 15-IM3-92/1637.1 Förmån: Officialservitut Väg, 1583-903.1

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Elektricitet

Förbrukning

19 000 kWh/år

Drift per år

Vatten/avlopp

4 881 kr

Elförbrukning

29 800 kr

Renhållning

2 500 kr

Summa

37 181 kr

I kostnaden för el ingår uppvärmning samt laddning för elbil (hybrid). Kostnaderna kan variera beroende på familjens storlek och levnadssätt.

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

3 546 000 kr

Byggnad

2 288 000 kr

Mark

1 258 000 kr

Skatt/avgift

8 874 kr

Taxeringsår

2018

Värdeår

1992

Pantbrev

Summa

1 300 000 kr

Antal

3 st

Byggnad

Typ

1-plansvilla med soutterängvåning

Byggår

1992

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Lackerad plåt

Fasad

Tegel

Grund

Betongplatta

Grundmur

Betong

Stomme

Betong samt trä

Uppvärmning

Bergvärme

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder